Aktuality

Hvězdárna dětem speciál - 15.4. s fyzikální show a bohatým programem pro děti v Kulturním klubu Žebrák - REZERVACE TADY

Aktuality Zapsal Administrator v 05.02.2018

Zábavný a zároveň naučný program pro děti i celou rodinu? To je Hvězdárna Žebrák speciál v neděli 15. dubna. Velký sál Kulturního klubiu Žebrák se promění ve velikánskou hvězdárnu, fyzikální laboratoř, tvořivou dílnu i koncertní sál. Čeká vás ten největší program pro děti od Hvězdárny Žebrák za rok 2018.

Rezervace TADY!

Už třetím rokem organizujeme velký program Hvězdárna Žebrák speciál ve velkém sále Kulturního klubu, opět s novým programem. V uplynulých letech probíhala v programu setkání s odborníky, koncerty, workshopy a tvořivé dílny pro děti, soutěžní úkoly a mnohé další. Děti mohly vidět například model vozítka z Marsu, pořady v mobilním planetáriu, kreslený příběh o planetách a souhvězdích i krtečka astronauta, který na akci dorazil ve společnosti Pavla Suchana, pracovníka Astronomického ústavu Akademie věd České republiky. Zažily kouzlení s kouzelníkem Pavlem Kožíškem, který představil i astronomickou pohádku vytvořenou speciálně pro účely dětských pořadů Hvězdárny Žebrák, koncert skupiny Maxim Turbulenc a mnohé další. 
 
 Program v roce 2018 bude náplní opět nový. Chystáme představení plné ohně, kouře, páry a fyzikálních pokusů slavného Úžasného divadla fyziky ÚDIF z Brna, oblíbené tvořivé dílničky plné planet a na závěr proběhne koncert zpěváka Stanislava Hložka s nejen dětským pásmem písniček a velká přehlídka namalovaných obrázků přítomnými dětmi s předáním odměn a spousta dalšího. Chceme se pokusit o to, aby i v roce 2018 rodiny s dětmi odházely z této akce s nadšením, plni dojmů a zážitků. Ostatně přesně tak, jako v uplynulých letech. 

Rezervace TADY!

Poslední změna: 05.02.2018 v 16:42

Zpět