Aktuality

Tipy na vánoční dárky 2020 z Hvězdárny Žebrák

Aktuality Zapsal Administrator v 30.11.2020

Sehnat v letošním roce některé dárky pro Ježíška je obtížné. Také na Hvězdárně Žebrák pro vás máme dva tipy. Poukaz na návštěvu hvězdárny nebo knihu Pohádky z hvězd s bonusem.

KNIHA POHÁDKY Z HVĚZD S BONUSEM

 

Knížka obsahuje řadu pohádek, které vypráví o souhvězdích, starořecké mytologii a najdete zde spoustu pohádkových příběhů spojených s vesmírem. A protože je už v mnoha knihkupectvích vyprodaná a my vlastní prodej nemáme, nabízíme její zaslání prostřednictvím eshopu.

OBJEDNÁVEJTE ZDE

Více také v seriálu V záři hvězd:

OBJEDNÁVEJTE ZDE

A nebude to jenom knížka. Jako bonus získáte DVD s vybranými pohádkami v jednoduchých animacích, které namluvili třeba Hanka Zagorová, Ota Jirák, Jitka Zelenková, Karel Vágner nebo Pavel Kožíšek a navíc, když uvedete do poznámky jméno, doplníme i autogram. 

DÁRKOVÝ POUKAZ NA VYBRANÉ POŘADY HVĚZDÁRNY ŽEBRÁK

Dárkový poukaz můžete použít na vybrané pořady na hvězdárně. Stačí si stáhnout obrázek, vytisknout, doplnit jméno, pro koho je určen a využít, až budete mít chuť a čas. Nic za něj neplatíte předem, jen jím děláte radost svým blízkým, se kterými na hvězdárnu vyrazíte nebo jim návštěvu zajistíte. Je to jakási speciální pozvánka od vás do hvězdárny. Jak to funguje:

1. Stáhnete si obrázek poukazu a vytisknete

2. Doplníte text
Příklady: pro Františka / pro Janu od Petra / pro Honzu od Jany, termín návštěvy hvězdárny dohodni se mnou, na tel., ...

3. Darujete

4. Jak budete vědět, že obdarovaný chce vyrazit na hvězdárnu, jednoduše se s námi dohodnete.
Lze vyrazit na dětské programy, večerní pozorování dalekohledy nebo třeba na noční astroprohlídku hradu Točník.
My budeme vědět, že přijdete (případně uhradíte vstupné na místě), vaše místo bude rezervováno a obdarovaný se bude cítit jako VIP. 

5. Obdarovaný si užije krásný večer pod noční oblohou nebo na vybraném pořadu Hvězdárny Žebrák

Poslední změna: 03.12.2020 v 12:09

Zpět