Aktuality

Úpravy mailových konferencí na webu Hvězdárny Žebrák

Aktuality Zapsal Administrator v 16.11.2015

Hvězdárna Žebrák již od svých počátků provozuje mailové konference. Díky změně poskytovatele webových služeb dochází k drobným úpravám při přihlašování do mailing listů. 

Mailing list - info z Hvězdárny Žebrák s možností přihlášení takto:

Chcete získávat ZDARMA informace o dění okolo Hvězdárny Žebrák? Přihlašte se k odběru informací mailem do našeho nového mailing listu Informace Hvězdárny Žebrák. Stačí poslat prázdný mail na adresu hvezdarnazebrak-subscribe@saomedia.cz. Dozvíte se zde vždy vše aktuální, pošleme vám pozvánku na nejrůznější akce hvězdárny, informace o proběhlém pozorování anebo co vás čeká při návštěvě kopule na hvězdárně, také o úspěších astronomie v Žebráku atd. Přihlašte se a pak už vám žádná zajímavá akce neuteče! Budete zcela ZDARMA získávat veškeré informace z Hvězdárny Žebrák! Případné dotazy na oficiální mail hvězdárny: hvezdarnazebrak@centrum.cz. 

je nově a zcela plnohodnotně nahrazen přihlášením k odběru novinek na jakékoliv stránce webu vyplněním políčka s doplněním vaší mailové adresy a odesláním. Tímto způsobem v současnosti oslovujeme již více než 1000 zájemců o dění na Hvězdárně Žebrák i o úkazy na obloze a astronomii. Pro stávající uživatele se tak nic nemění, i nadále budou dostávat výše uvedené informace. 

Pro uživatele NASAinfo - tato služba bude dočasně přerušena, protože aktuální informace z dění v kosmonautice, tedy nejen z NASA, ale i ESA a dalších společností publikujeme aktuálně na facebookovém profilu Hvězdárny Žebrák. Informace sem vkládáme s mnohem menším časovým zpožděním než v případě stávající služby. Proto stačí stát se fanouškem www.facebook.com/hvezdarnazebrak a budete neustále v obraze. 

Facebook Hvězdárny Žebrák podobně jako webové stránky www.hvezdarnazebrak.cz  a mailová konference "info z hvězdárny" by tak i v budoucnu měly být plnohodnotnými zdroji aktuálních informací a toho nejzajímavějšího z astronomie, kosmonautiky a dění na Hvězdárně Žebrák.

Poslední změna: 16.11.2015 v 13:24

Zpět