Aktuality

Neděle 17. dubna bude patřit v Kulturním klubu Žebrák dětem, kouzlům a krtečkovi

Aktuality Zapsal Administrator v 01.03.2016

Hvězdárna Žebrák připravuje v pořadí už druhý velký program pro děti v neděli 17. dubna v sále Kulturního klubu města Žebrák. Tentokrát přijede osobně krteček astronaut, který vyrazil na společnou misi na Mezinárodní kosmickou stanici ISS s astronautem Andrew Feustelem, čarovat budeme s kouzelníkem Pavlem Kožíškem a čeká vás ještě mnoho dalších překvapení.

V loňském roce jsme zahájili velké akce pro děti workshopem a dílničkami, hrála se divadla, děti si společně s Tvořivým rájem Hořovice malovaly planety Sluneční soustavy, promítaly se pohádky, řešili kvízy, sestavovaly souhvězdí z hvězdiček a mnohé další. Akce byla velmi úspěšná. Fotografie si můžete prohlédnout TADY.

Letos vás zveme v neděli 17. dubna od 14 do 17 hodin na druhou akci s názvem HVĚZDÁRNA DĚTEM SPECIÁL VE VELKÉM SÁLE KULTURNÍHO KLUBU

 Těšit se můžete na zábavné odpoledne pro děti.

 V květnu 2016 to bude pět let od jeho letu na oběžnou dráhu Země v raketoplánu Endeavour. Na palubu ho tehdy vzal americký astronaut Andrew Feustel. Ano, řeč je o Krtkovi Astronautovi. A ten mezi nás do Žebráku zavítá. Můžete se těšit na povídání Pavla Suchana z Astronomického ústavu AV ČR, který byl u zrodu nápadu letu českého Krtečka do vesmíru a děti se při něm dozvědí "Jak se žije na oběžné dráze Země". No a hlavně si přineste foťáky, protože s Krtkem Astronautem se budete moci vyfotit a Pavla Suchana se ptát na to, co vás ve vesmíru zajímá.

 Ve druhé části programu budete moci čarovat s kouzelníkem Pavlem Kožíškem.

Více podrobností o akci na www.hvezdarnazebrak.cz a Facebooku.

Vstupné jako na hvězdárnu: 30,-­‐ Kč / děti 10,-­‐ Kč / rodinné vstupné 50,-­‐ Kč

Prosíme o vaši včasnou rezervaci na čísle 602 530 515!

Poslední změna: 01.03.2016 v 13:16

Zpět